2012. április 29., vasárnap

Ingyen tölthetünk le teljes verziós antivírusokat a Facebookról!

Mostanában rengeteg szó esett a különböző Facebook veszélyeiről, az oldalon terjesztett kártevőkről. Ennek kapcsán érdekes lépésre szánta el magát a Facebook: több hónapra ingyen juthatunk hozzá rajtuk keresztül windowsos vagy maces antivírushoz, hogy - többek között - teljes biztonságban Facebookozhassunk.

Az újonnan létrehozott Facebook Antivirus Marketplace oldalon kedvünkre válogathatunk hat remek vírusirtó közül: Microsoft Security Essentials Free, McAfee Internet Security 2012, Trend Micro internet security (PC és Mac), Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition, Norton AntiVirus (PC és Mac). Ezek között találunk olyanokat, amelyek eleve teljesen ingyenesek, illetve olyanokat is, amelyekért eredetileg fizetni kellene, de a Facebookról letöltve kapunk egy 6 hónapos ingyenes előfizetést a vírusadatbázisok frissítésére. Egy Facebook fiókhoz csak egy víruskergetőt választhatunk, így a letöltés előtt érdemes jól átgondolni, melyiket választanánk.

Az persze már más kérdés, hogy a hat hónapos időtartam helyett rengeteg ingyenes antivírust is választhatunk, amelyeket utána korlátlanul használhatunk (AVG, Avast, Avira stb.) mindkét platformon. A gesztus akkor is kedves a Facebook részéről, még úgy is, hogy természetesen ezúttal is "lájkolnunk" kell, ha le akarunk tölteni valamit.
(Forrás: Techline.hu)


Oszd meg a hírt ismerőseiddel, Ők se maradjanak megfelelő védelem nélkül, ha tetszett, akkor lájkold és pluszegyezd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése