2012. február 10., péntek

Hogyan hozzuk vissza a régi képgalériát a Facebookon

A Facebook megújította a Photo-viewer szolgáltatást, galériáink immár egy overlay segítségével jelennek meg. A megoldás előnye, hogy a képek melletti kommenteket egyszerűbben áttekinthetjük, még görgetnünk sem kell. De mi a teendő, ha nekünk nem tetszik az újítás, és szeretnénk visszakapni a régi felületet? Szerencsére van rá lehetőség, nem is egy: lássuk!


Az új Facebook Photo viewer - van, aki inkább a régi szerette

A legegyszerűbb megoldás: amikor megjelenik a megújított képnézegető, kattintsunk az F5-re (oldal frissítése a böngészőben) – frissítés után már overlay nélkül jelenik meg a galéria, akárcsak régebben.

A másik megoldás: kattintsunk a böngésző címsorába, és vegyük ki a Facebook igen terjedelmes URL-jének végéről a “&theater” részt. E nélkül is a régi galéria jelenik meg (ezt a linket használhatjuk emailben vagy weboldalakon is, ha inkább a régi megoldást linkelnénk).

A Lightbox (felpattanó ablak a képekhez) kikerülésére is van lehetőség: tartsuk nyomva a CTRL-t, amikor kattintunk egy fotón: így az nem a lightbox-ban, hanem önálló képként jelenik meg (így könnyen letölthető, linkelhető, stb.)

Próbáljátok ki és ha tetszik a megoldás osszátok meg, és lájkoljátok :-)
Kapcsolat: Lailanma Kft.

Forrás:Techline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése